UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tupedala


verticalquiri


escanyabocs


Notícies >> Mostrant la secció de BTT

11

12/2015

Seccions: Totes les seccions
AUDIOVISUALS PEL 50 ANIVERSARI UEU
 

Amb motiu del proper 50é aniversari de l'UEU, hem anat fent gravacions audiovisuals amb la finalitat de fer un montatge commemoratiu pel 2016.

      Financia                                 

 llegir més   publicada per xescriba

23

06/2014

Seccions: Totes les seccions
PICURT 2014 amb 4 VESPRADES SOBRE ESPORTS DE MUNTANYA
 

PICURT 2014 arriba a la seva 8ena edició amb una cartellera que cada cop dóna més importància als esports de muntanya, així docs trobem 4 vesprades de dimarts 24 a divendres 27 de juny dedicades a Parapent, Alpinisme, Araceli Segarra i Aigües braves, els socis de l'UEU gaudiran d'un abonament al preu reduit de 10€ per les cuatre vesprades i una película que podran retirar a la guixeta dels Cinemes GUIU.

 

Els més petits podran practicar l'escalada a un rocòdrom de la FEEC que s'instal·larà a la Plaça del camp del Codina el dijous tarda i el divendres.llegir més   publicada per xescriba

12

06/2013

Seccions: Totes les seccions
PICURT 2013 - UNA SETMANA DE CINE !
 

L'edició 2013 de PICURT aposta fort per les activitats esportives relacionades amb la muntanya. Dins la seva programació podem diferenciar-hi fins a 4 activitats relacionades :

  • Vesprades PICURT, temàtica esports de muntanya.
  • Beca UEU-PICURT per a 2 persones, relacionada amb el "curs d'introducció a la gravació d'esports d'aventura" i la realització d'un curt per PICURT 2014.
  • Rocòdrom FEEC que s'ubicarà a la Seu d'Urgell per gaudir de l'escalada a l'aire lliure.
  • Ecopassejada pels boscos de Lletó

 llegir més   publicada per xescriba

31

07/2012

Seccions: BTT
Mont Blanc volta en btt
 

Amb el mític Mont Blanc de postal, em realitzat aquest tour amb btt, per els Alps Francesos, Italians i Suïssos. Una  gran ruta de alçada, travessant colls de fins a 2500m, amb descensos impressionants i vistes a les diferents cares del Mont Blanc.
Una ruta que sens dubte cal tenir apuntada en el llibre de projectes.

Trakc:http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3122634llegir més   publicada per coca

17

10/2011

Seccions: BTT
Marroc, 360º al Toubkal
 

Marroc és un país de llegenda, tan proper a nosaltres i tan distant en el temps. Si haguessim de definir les característiques dels marroquins amb dues paraules diríem amabilitat i servei. Nosaltres ens vam proposar recórrer amb bicicleta una mica de la seva geografia , culminant l'itinerari amb la ascensió al pic del Toubkal 4.167m. sens dubte una experiència molt recomanable, en un país que ens sorprendra.

TRACk  ca.wikiloc.com/wikiloc/view.dollegir més   publicada per coca


Hi han 11 notícies per les seccions actuals - pàgina 1/3